Rouwbegeleidingsgroep

De rouwbegeleidingsgroep staat open voor iedereen die met verlies te maken heeft gekregen en die het christelijk geloof als basis van zijn of haar leven heeft. Juist als je te maken krijgt met verlies speelt het geloof een belangrijke rol. Het kan tot steun zijn, maar soms kan het ook vragen of worstelingen oproepen.

Iedereen uit Waddinxveen maar ook uit de (wijde) omtrek is van harte welkom.

Tijdens de 10 avonden, die om de twee weken plaatsvinden, is er ruimte voor het delen van ervaringen en willen we een luisterend oor zijn voor elkaar. De Bijbel en liederen gebruiken we hierbij om elkaar te bemoedigen. De avonden hebben allemaal een ‘eigen’ thema, bijvoorbeeld elkaar handvatten aanreiken over omgaan met rouw en verlies. Ook gaan we daarmee creatief aan de slag. Op de laatste avond gaan we met elkaar eten.

Voor deelname aan deze rouwbegeleidingsgroep wordt een bijdrage gevraagd van 150 euro.

In principe start er twee keer per jaar een nieuwe groep: Eén in het voorjaar en één in het najaar. Wil je hieraan meedoen of vraag je je af of deze groep iets voor jou is, stuur dan even een mailtje!

Elke avond begint om 19.30 uur met inloop met koffie/thee. Rond 21.30 uur zal de avond afgelopen zijn. De avonden vinden plaats in de Schelp en worden geleid door Sophie Hagen (uitvaartondernemer en rouwbegeleider). Op de website van de Schelp kunt u hier meer informatie over vinden.

Als je nog vragen hebt, meer informatie wilt of twijfelt of de groep iets voor je is, neem dan gerust contact op:, per mail, app of telefoon: 06-43229212